Styrelse 2023

Styrelsen för SPF Seniorerna i Salem verksamhetsåret 2024 ser ut så här:

PO Lindberg, Ordförande

Per Olov kom från Skåne till Rönninge 1989. Har arbetat på Svensk Kärnbränslehantering AB med säkerhetsfrågor men 2015 avslutades yrkeslivet. Nu morfar o farfar på nästan heltid. Är utsedd till Borgerlig begravningsofficiant av Kommunfullmäktige.

Ulf Malmström, kassör

Född 1940 i Kalmar, uppvuxen i Stockholm och Karlstad. Tekn.lic vid KTH och varit verksam i tekniska och företagsledande befattningar. Arbetar fortfarande med tryckkärlssäkerhet. Forskar och skriver om industriell historia. Salemsbo sedan 1988.

Ingrid  "Ninni" Odell, sekreterare

Rönningebo sedan 1972. Varit lärare och skolledare i Södertälje. Arbetar fortfarande då och då som vikarie. Gift, 3 barn, 8 barnbarn. Gillar bl.a. friluftsliv och böcker. Tillbringar somrarna på lantstället i Hälsingland.

Sten Halvarsson, webbansvarig

Född 1944. Första 5 åren i Hälsingland sedan 15 år i Västmanland. Därefter Stockholm och Ericsson som elektronik-konstruktör. Salembo sedan 1970. Familjen består av hustru, 2 barn och 4 barnbarn. Intressen resor och föreningsliv förutom SPF är det Squaredans, HjärtLung och SeniorNet.Irene Beckman, vice ordf. Kom till Rönninge 1964. Efter att ha drivit "Sportis i Salem" och "Sportis Bus Tour" blev det administrativt arbete på Huddinge sjukhus i 15 år. 3 barn och 8 barnbarn. Tar gärna långa promenader.

Olle Glimvik, medlemsansvarig

Olle flyttade till Salem 1975. Apotekare med 35 år inom läkemedelsindustrin. Politiskt aktiv moderat sedan slutet av 1980-talet. Gift med Lena, två barn och fyra barnbarn. Gillar fotboll och promenader.

Margareta Johansson, klubbmästare

Född i Sundsvall men uppvuxen i Stockholm. Flyttade till Salem 1969. Har de sista 15 åren arbetat på AstraZeneca. Har 4 barn och 6 barnbarn. Släktforskande golfare.

 

Stefan Dagfinn, adjungerad

Född 1947 i Brännkyrka församling Stockholm. Jobbat som typograf på Dagens Nyheter, senare som dataoperatör/helpdesktekniker. De sista fyra åren på AstraZeneca som maskinoperatör/truckförare. Flyttade till Salem 1979 från Vagnhärad. Har en dotter som är bosatt i Götene samt en son i Årsta. Intressen resor och motorcykel.

Lisbeth Wiberg, adjungerad Lisbeth har ett förflutet inom revisions - och försäkringsbranschen. Kattälskande golfare! Slår dock lite för ofta och inte så långt. Pensionär sedan 2005. Barn o barnbarn. Flyttade från radhus till lägenhet i Salems Centrum 2018.

Anita Eininger, ledamot

Anita är avtalspensionär från Astra Zeneca sedan 2007, tidigare varit anställd inom Salems kommun. Jobbar nu deltid på Rönningeborgs förvaltningskontor. Läser skönlitteratur och biografier och gillar att resa. Gift med Olle, två döttrar och två barnbarn.

Margareta Lindberg, adjungerad

Kom tillsammans med PO från Skåne 1989. Varit lärare på Rönninge skola 1990-2012 och därefter egen företagare som privatlärare. Tre barn och fyra barnbarn. Två katter.Gillar att motionera. Och att kolla på bra TV-serier.